​"Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS er medlem af  Dansk Håndværk,

således en organiseret virksomhed, hvilket forpligter og giver yderligere garanti og sikkerhed."

Hvem-er-vi​

I 1987​

- grundlagde Knud Laudal firmaet Ytong Montage i Tørring. Det var det første af sin art i Danmark, der benyttede den tysk producerede Ytong planblok til opmuring af bagmure og skillevægge.

Konceptet viste sig hurtigt at have sin berettigelse på byggemarkedet. Det var noget nær den optimale løsning, som byggeriet her i Danmark havde manglet.

Firmaet begyndte med ganske få ansatte, og

I 1994

- blev Leif Hansen ansat som montør.

Ekspansionen fortsatte, og det var nødvendigt med yderligere ansættelser, der selvfølgelig gennem årene er blevet differentieret lidt – efter den ordretilgang – der fandtes på det til tider noget usikre byggemarked.​

I 2001

- købte Leif Hansen sig ind i Ytong Montage, og firmanavnet blev ændret til Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS.

I 2003

- påbegyndte Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS at lagerføre porebeton og blev hurtigt en af Danmarks førende virksomheder inderfor lagerføring, salg og montering af porebeton.

I dag beskæftiger vi ca. 12 mand med montering af porebeton, og vi har en årsproduktion på ca. 40.000 m2.​ 

I 2017

- købte Erlan Kristensen Keller sig ind i Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS. Erlan har arbejdet i firmaet siden 2006.

I 2022

- gik Leif Hansen på efterløn og  Erlan står i dag for den daglige drift med tilbudsgivning og rådgivning samt med at få tingene til at hænge sammen for de ansatte, der er beskæftiget på byggepladser rundt omkring i landet. 

Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS er medlem af Dansk håndværk således en organiseret virksomhed, hvilket forpligter og giver yderligere garanti og sikkerhed.​

​Vi er på toppen (- og tillad os at være lidt stolte),

idet Arbejdstilsynet ultimo okt./03 aflagde virksomheden et såkaldt lovhjemlet ”tilpasset tilsyn”, hvor arbejdsmiljøet i bred forstand kommer under AT´s kraftige lup. I Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS har vi altid prioriteret arbejdsmiljøet højt, idet det er vor helt klare opfattelse, det er til gavn for ikke alene vore kunder, men bestemt også for vore ansatte, der skal have sin del af den ære, vi blev tildelt.

Nemlig den højeste ”udmærkelse”, som kun ganske få virksomheder i byggebrancen i Danmark modtager.

Erlan Kristensen Keller  står i dag for den daglige drift med uforpligtigende tilbudsgivning, rådgivning og får tingene til at hænge sammen for de ansatte, der er beskæftiget på byggepladser spredt ud over hele Danmark.

Desuden styres det efterhånden store lager af porebeton, der gør det muligt for os med ganske kort varsel at levere porebetonelementer – ikke alene i standardiserede mål – men også til mere specielle opgaver.​

Erlan Kristensen Keller

For at opretholde vor høje standard omkring monteringen virker Hans Kurt Jensen, der har været ansat fra starten, som arbejds- og projektleder. Hans Kurt har ansvaret for at de nyansatte bliver oplært, ligesom han sammen med Erlan sørger for implementering af de nyeste teknikker inden for området.​

Hans Kurt Jensen​

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 15:30​

​07:00 - 15:30​

07:00 - 15:30​

07:00 - 15:30​

07:00 - 12:00

Firma informationer

Haugstrupvej 8

​7173 Vonge


​​Telefon: 42 80 50 30

​Mail: info@laudalhansen.dk

​CVR: 26125693