​"Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS er medlem af  Dansk Håndværk,

således en organiseret virksomhed, hvilket forpligter og giver yderligere garanti og sikkerhed."

Kreativ​

Som så meget andet byggeri er det også i forbindelse med porebetonblokke kun fantasien, der sætter grænser for de konstruktioner, man kan forestille sig. Nedenstående eksempler er bare et mindre udpluk af mangfoldige muligheder -​

Firmaet PODEK, som vi arbejder tæt sammen med, fremstiller specialmaskiner, der kan forarbejde blokkene - ja, som det var modelérvoks.​

Trods alt et ganske facinerende stykke møbel, der i de fleste hjem er en uundværlig ting - og så er den tilmed dekorativ - når den er færdig. Og den er ikke tungere end én voksen kan løfte den - altså uden indhold.

Her fremstår "tingen" i sin rå udførelse for her at vise bare én af de mange afskygninger porebetonblokke kan fremstilles i.

Hold din mus over nedenstående billeder og kig med -

Boligindretning er en af forcerne for porebetonblokke. Det være sig i køkken/alrum, toilet- og badeværelser, indbygning af køle- og fryseskabe, - ja igen er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Tilmed er porebetonblokkene efterfølgende meget nemme at arbejde med, når der skal spartles ud, der skal males eller gives en eller anden form for strukturbeklædning.

Når vi anviser boligindretning, som et af porebetonblokkenes fortrin - så er nærværende billeder et bevis for de specielle og meget seværdige og ikke mindst elegante løsninger.

Løsninger i badeværelset er et helt kapitel for sig, hvor den mest spændende og kreative tankeudfoldelse kan komme til udtryk.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 15:30​

​07:00 - 15:30​

07:00 - 15:30​

07:00 - 15:30​

07:00 - 12:00

Firma informationer

Haugstrupvej 8

​7173 Vonge


​​Telefon: 42 80 50 30

​Mail: info@laudalhansen.dk

​CVR: 26125693