​"Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS er medlem af  Dansk Håndværk,

således en organiseret virksomhed, hvilket forpligter og giver yderligere garanti og sikkerhed."

Hvad-kan-vi​

Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS deltager i kombinationsbyggeri og erhvervs- og industribyggeri, men vi har også salg til private ”over disken”.

Mulighederne er mangfoldige til opførelse af skillevægge, bagmure, massivt byggeri og f.eks. brandmure, idet blokkene lagerføres i adskillige størrelser og tykkelser fra 5 cm til 36,5 cm.

Endvidere rumadskillelse i eksisterende byggeri, idet man skal huske på, at Porebeton i sig selv har en isolerende effekt.

Desuden konstrueres specielle armerede ”overliggere”.​

Vi har en stor nabo mod vest, der producerer klodser med nogle knopper på oversiden.

Hvem har ikke prøvet at lege med disse klodser? OK – nogle gange var det irriterende, når man ikke lige kunne finde lige den, der skulle bruges.

Sådan er det IKKE med Porebeton. Blokkene skæres til i den størrelse og udformning, nøjagtigt som man måtte ønske.​

​Billedserien over bl.a.

Grønnelykke og Xella 2008 Messe i Herning​

Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS påtog sig opgaven for fa. Grønnelykke og Xella på byggemessen i Herning i 2008, at opføre en stand, hvor Xella-lavenergiblokke indgik i Grønnelykke´s klassiske danske byggekunst og palæstil.

De, der ikke lige så udstillingen, har her mulighed for at danne sig et lille indtryk af den meget smukke stand.

http://www.gronnelykke.dk

​Skipperparken i Juelsminde​

- er ét blandt flere andre projekter hen over sommeren 2003, som har været "tumleplads" for Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS engagerede medarbejdere. Bebyggelse består af et ikke mindre end 40 "kædevillaer" samt et fælleshus opført på et område på ca. 2,7 ha. Til opførelsen af bagmure, skillevægge mv. er der anvendt ca. 6.500 m2 porebetonblokke, hvilket udgør under 10% af den nuværende monteringskapacitet.

​Sunds i Jylland står model til spændende villabyggeri -

- idet Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS ved indgangen af uge 41 påbegynder et meget spændende villabyggeri i Sunds ved Herning. Det er en villa, der opføres ud fra et kernepunkt, hvorfor det ikke er nogen hemmelighed, at villa´en bliver rund eller nærmere halvrund. Det betyder, at alle blokke, som anvendes i ydermure såvel som i indemure - set i forhold til kernepunktet - skal specielt tilpasses.

Vi forventer os meget af byggeriet, og vil derfor gerne "udstille" det til beskuelse i en billedkavalkade, der vil følge byggeriet fra dag ét til haven er planeret.

Porebeton - som indvendig kerne og rumadskillelse i træhuse.

Én-familiehuse opført i træ vinder mere og mere indpas i Danmark. Det er en kendsgerning, at ca. 15% af alle nybyggede én-familiehuse i dag opføres i træ. Indrømmet - træ der et vidunderligt materiale, hvor den indvendige rumadskillelse traditionelt er opført i gipsplader.

Men hvorfor gipsplader - og ikke porebeton. Vi er af den helt klare opfattelse, at porebeton giver nogle fordele, som bestemt er værd at overveje.

Hertil kommer nogle eksempler i den mere kreative afdeling.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 15:30​

​07:00 - 15:30​

07:00 - 15:30​

07:00 - 15:30​

07:00 - 12:00

Firma informationer

Haugstrupvej 8

​7173 Vonge


​​Telefon: 42 80 50 30

​Mail: info@laudalhansen.dk

​CVR: 26125693